През месец юни миналата година Мария Илиева сподели радостната новина, че отново е станала майка, този път на момиченце. Тя не пропусна да качи няколко снимки от родилния дом, с които представи на света и феновете си малката София, без да показва лицето ѝ, разбира се.

Мария Илиева и новата й прическа

Новата визия на Мария Илиева

Колко ѝ отива русото

Певицата не разкрива често в профилите си в социалните мрежи подробности от личния си живот, затова и всяка качена по-интимна снимка предизвиква интерес.

Минаха четири години от раждането на първото ѝ дете Александър, а Мария Илиева е качвала негови снимки броени пъти.

Затова и много се зарадвахме от последния ѝ пост, с който отбелязва рождения ден на сина си и показва няколко невиждани кадъра на Алекс - от новородено бебенце до настоящия момент.

"Така неусетно минаха цели четири години... Най-щастливите в живота ми. Александър ми даде най-пълноценното усещане за безусловна любов и смисъл. В очите и усмивката му откривам мощен заряд да съм жива, да творя и да не слагам граница на мечтите си. Всеки ден. Бъди щастливо, мое скъпо човече! Обичам те безкрайно", написа щастливата майка под снимките, като не пропусна да честити рождения ден на вече порасналото си момче.

Мария Илиева, Александър и любимите дни на певицата

Любимите дни на Мария Илиева

Вкъщи с малкия Александър е най-добре

Да се надяваме, че скоро певицата ще ни представи и малката София, която вече навърши седем месеца.