От близо половин месец Мария Бакалова е най-популярната, споменавана и коментирана българка зад океана. Актрисата от Бургас направи истински фурор в САЩ, а и не само, с ролята си на Тутар - дъщерята на казахстанския журналист Борат Сагдиев.

Мария Бакалова, IMDb и първото място в класацията за най-популярните звезди

Първата българка на върха на IMDb

Поредно постижение за нашето момиче

Красивата Мария стана звездата на филма, всички са категорични, че заслужава поне номинация за Оскар, а междувременно са и любопитни да научат повече за нея. Точно както и ние.

А профила на Бакалова в Istagram е мястото, където тя за броени дни събра над 219 хиляди последователи. И бройката им не спира да се увеличава.

Именно там намираме и доста интересни снимки на актрисата, която освен безкрайно талантлива, е и много красива. Това видяхме и във филма, в който тя буквално се преобрази от Пепеляшка в принцеса.

Бакалова е млада, красива и дива. Обича да се забавлява не само на снимачната площадка, но и извън нея. Обича и да експериментира с визията си.

От снимките на актрисата не е лесно да си направим извода, че спокойно може да си изкарва прехраната и като модел - определено добре й се получава позирането.

Независимо дали пред кино камерата или пред обектива, сигурни сме, че Мария ще ни дава още много поводи да се гордеем, че е българка.