Не знаем какво се случва с музикалните ангажименти на Марая Кери, след като напусна промоутърската компания Roc Nation на Джей Зи, но певицата определено не стои със скръстени ръце, а действа. При това в коренно различни сфери.

Марая Кери, Джей Зи, Roc Nation и как двамата прекратиха бизнес отношенията си

Марая Кери и Джей Зи - една експлозивна раздяла

Защо дивата се оттегли от компанията му Roc Nation

От профила й в Instagram разбираме, че през последните две години изпълнителката на хита "My All" е разработвала собствена марка сметанови ликьори.

С бранда си Black Irish певицата прави лек реверанс към ирландското си наследство от страна на майка си. "Исках да създам нещо, което олицетворява празниците и дава повод на всеки да празнува целогодишно", казва тя и това е другата причина да създаде Black Irish.

Новата линия сметанови ликьори на Марая Кери ще се предлага с три вкуса: на оригинален ирландски ликьор, на солен карамел и на бял шоколад. И трите вида ще се произвеждат в Ирландия. Бутилките от 50 мл ще се вървят по 4 долара, а тези от 750 мл - по 30, уточняват от Paper.

Певицата явно си пада по сладкото, защото миналата година пък пусна линията за бисквитки Mariah's в партньорство с американския бизнесмен Робърт Ърл, които се поръчват онлайн.