Марая Кери винаги е успявала да привлече вниманието към себе си. Точно това направи и преди няколко дни, докато се разхождаше из улиците на Ню Йорк, облечена по възможно най-секси начин - както само тя си знае. 

Марая Кери на 54/55

Марая Кери на 54 или Марая Кери на 55 - това е въпросът

Защото някой днес има рожден ден

Певицата присъства на прожекция на Bros в компанията на по-младото си гадже Браян Танака в Ню Йорк. 53-годишната Марая избра да облече черна мини рокля с пайети, които съчета с яке с пайети в цветовете на флага на ЛГБТ общността и обувки на много висок ток.

Не може да се отрече, че Марая изглеждаше зашеметяващо и определено беше много доволна и щастлива. По всичко личи, че няма нищо против новината, че бившият й съпруг Ник Кенън отново ще става баща, и то за девети път. До момента Ник има осем деца от пет различни жени. 

С Марая той има две деца - близнаците Марокан и Монро. Но се радва и на две деца, плод на любовта им с Британи Бел. Има близнаци и от модела Аби Де Ла Роса. Те са родени на 14 юни 2021 г. По-късно същия месец се ражда седмото му дете от модела Алиса Скот. За съжаление обаче синът му Дзен почина от рак на мозъка на пет месеца. През януари 2022 г. Кенън обяви, че очаква момче от модела Брийна Тиеси. Наскоро стана ясно, че Ник очаква деветото си дете, което трябва да се роди през октомври, но този път от Аби Де Ла Роса.

Въпреки многобройните връзки и деца на Ник Кенън, той и Марая бяха много влюбени. Ожениха се през 2008 г. и се разведоха официално след осем години брак през 2016 г. Въпреки че двойката вече не е заедно, те са в много добри отношения и са страхотни родители на двете си деца. 

Марая Кери, Брайън Танака, децата й и как всички изкарват Коледа в Аспен

Коледните забавления на Марая Кери

Певицата със сигурност знае как да празнува

Що се отнася до Марая Кери и Брайън Танака, 52-годишната изпълнителка и 38-годишният хореограф са заедно от 2016 г., като избягват да се появяват заедно на публични места. От пет години обаче са все така влюбени и неразделни.

През 2020 г. Танака заяви, че отношенията му с певицата са "най-великото нещо в живота му", припомнят от Hollywood Life.