Приближи ли Коледа, идва времето на Марая Кери. Освен че е автор на вселенския коледен химн "All I Want For Christmas", тя редовно организира мини турнета за празника с поредица от концерти из САЩ.

Марая Кери се пошегува сама със себе си и песента си "All I Want For Christmas"

Кой се подигра с Марая Кери

Не го очаквахме

От ноември тази година обаче 54-годишната дива беше забелязана на коледното си турне без Брайън Танака - половинката й от седем години насам. До момента не е имало пътуване или турне, на което Кери да е без Танака до себе си.

Певицата и двете й деца - 12-годишните Морокън и Монро, вече са във вилата й в Аспен, където семейството традиционно прекарва Коледа. 40-годишният Танака обаче не е там, според източници на People.

Всичко това поражда съмнения, че "Кралицата на Коледа" е останала сама точно в навечерието на празниците. До момента нито един от двамата не е коментирал разделени ли са или не.

Марая Кери и Брайън Танака се запознават през 2006 г., когато той започва да работи с певицата като хореограф. Връзката им започва десет години по-късно и оттогава са неразделни, като Танака придружава Кери на всичките й пътувания.