2023 г. приключва с поредната новина за звездна раздяла - тази на Марая Кери и Брайън Танака. Информацията за края на връзката им се появи малко преди Коледа - сезон, който искаме или не, свързваме именно с Марая Кери.

Марая Кери и Брайън Танака - възможно ли е двойката да е разделена

Остана ли сама за Коледа Марая Кери

Неподходящо време за раздяла...

Едва и тя самата е щастлива да прекара коледните празници като необвързана. Това показват и изказванията на изпълнителката на "All I Want for Christmas" на концертите й от последните седмици.

"Очаквам Коледата от... ами през цялата година", цитират я от Page Six. "Годината ми не беше от най-добрите", казва още тя. Именно светското издание първо пише за вероятната причина за раздялата на Кери и Танака.

"Той иска да има семейство. А тя не е на такава вълна", разкрива източник на изданието. Разликата в годините също е изиграла роля в това - Марая Кери е на 54 години, докато Брайън Танака навърши 40 тази година.

Кери има 12-годишни близнаци от брака си с Ник Кенън и е малко вероятно да планира още деца. С Танака са заедно от 2016 г., след като се запознават десет години преди това, когато той започва да работи в танцовия й екип.