Марая Кери най-после реши да коментира атмосферата в шоуто на Елън Дедженерис в светлината на скорошните обвинения към водещата. И напук на всички, които се опитаха да защитят водещата заради обвиненията за токсична среда и неприятно отношение към гостите си, Кери направи обратното.

Дедженерис

Източник: Getty Images

Дедженерис

През 2008 г. певицата гостува в предаването малко след като се е омъжила за Ник Кенън. В светските медии циркулират слухове, че е бременна и Дедженерис решава да провери това в ефир, като отваря бутилка шампанско и кара Кери да пие.

"Мога само да кажа, че се чувствах изключително неудобно. И наистина ми беше трудно да се справя с последствията", коментира 50-годишната певица пред Vulture. Истината е, че тя тъкмо е преживяла спонтанен аборт и "предизвикателството" на Дедженерис само бърка в раната.

Снимка 396766

Източник: Instagram / Mariah Carey

Въпреки неприятното изживяване Марая добавя, че не би искала да напада човек, който и без това в момента е нападнат от прекалено много страни. Но допълва, че малко повече емпатия няма да е излишна.

Междувременно стана ясно, че певицата подготвя специално коледно шоу за Apple TV+, вдъхновено от прословутия й коледен албум от 1994 г. То ще се нарича Mariah Carey's Magical Christmas Special и ще комбинира музика, танци и анимация.