Книгата на Марая Кери The Meaning Of Mariah Carey излезе през септември 2020 г. и веднага се превърна в бестселър. Автобиографията предизвика бурно вълнение заради откровенията на Кери относно домашното насилие, терора от страна на съпруга й, опитите на сестра й да я склони към проституция и други ужасяващи истории.

Марая Кери, The Meaning Of Mariah Carey, домашното насилие, расизмът и още факти от автобиографията й

Домашното насилие, проституцията и други факти от биографията на Марая Кери

Струва си да се прочете

За книгата явно ще се говори с години, защото сега Алисън А. Кери - 8 години по голямата сестра на звездата, отвръща на удара и я съди.

Алисън обвинява Марая в "причиняване на огромен емоционален стрес поради безсърдечното, злобно, отмъстително, гнусно и напълно ненужно публично унижение", което й е причинила 50-годишната прочута певица.

В иска за минимум 1,25 милиона долара, който сестрата на Кери подава в Ню Йорк, пише още, че Марая използва книгата и известността си, нарича Алисън "повредена" и открито говори за техните "спорни и дълбоко отчуждени взаимоотношения", докато потърпевшата така и не получава възможност да отговори.

Твърди още, че жестоките и скандални твърдения на ответника опустошават ищеца. Вече се бори с неописуемата травма от детството си, както и с факта, че собствените й деца са я изоставили. Изпаднала е в тежка депресия и не спира да плаче след публикуването на книгата. На всичко отгоре вече е чиста и не пие.

Алисън Кери оспорва твърденията в автобиография на сестра си и казва, че Марая "не е представила доказателства в подкрепа на тези сериозни обвинения".

Евън Рейчъл Ууд, Мерилин Менсън и обвиненията й срещу него за сексуално и психическо насилие

Евън Рейчъл Ууд разкри името на насилника си

И той е известна личност

В иска изрично е посочено, че Алисън е изпратила предложение за споразумение до адвокатите на звездата със заверена поща на 8 януари, но още не е получила отговор.

За едно обаче и двете сестри са единодушни - имали са тежко детство.

Певицата не крие намеренията си да адаптира книгата към игрален филм или кратка поредица, съобщават още от Variety.