Три години, след като обвиненията срещу Харви Уайнстейн разтресоха Холивуд става ясно, че неговите злоупотреби са само върхът на айсберга на един гигантски проблем. И че да си известна и успяла актриса/певица или друг артист, не те предпазва от това да бъдеш жертва.

FKA twigs, емоционалният и сексуален тормоз на Шая Лебоф и какво разказа певицата за него

Как Шая Лебоф е тормозил сексуално и емоционално FKA twigs

Разказът на певицата

Миналата седмица FKA Twigs разказа в подробности емоционалния, психически и сексуален тормоз, на който е била подлагана от бившия си приятел Шая Лебоф. В неделя Евън Рейчъл Ууд пък разкри самоличността на своя насилник.

След като от дълги години актрисата от "Западен свят" е силен глас в подкрепа на жените жертви на насилие и няколко пъти е споделяла, че е била тормозена и изнасилвана от свой интимен партньор, та най-после каза и името му.

Снимка 516669

Източник: GettyImages

Става дума за Брайън Уорнър, по известен с артистичния си псевдоним Мерилин Менсън. Ууд започва да излиза с него през 2007 г., когато е 18-годишна, а той е на 37. "Започна да ме обработва още като тийнейджърка и злоупотребяваше с мен с години", се казва в публикацията й в Instagram.

33-годишната актриса разказва в детайли начините, по които Менсън се е отнасял в нея, а междувременно започнаха да се цитират и интервюта с него от отминали години, в които той споделя как всеки ден обмисля да разбие главата й с чук.

Признанията на Евън Рейчъл Ууд отпушиха лавина от признания на други жени, които са били в интимни отношения с певеца и които също споделят за различни видове насилие, на които той ги е подлагал. Една от тях е и Роуз Масгоун, която застана твърдо на страната на Ууд.

Днес Мерилин Менсън реши да отговори на обвиненията също чрез пост в социалните медии. Той казва, че личността му и изкуството му винаги са били обект на противоречия. "Скорошните обвинения срещу мен са ужасно изкривяване на истината. Интимните ми отношения винаги са били по взаимно съгласие и с партньорки, които споделят моите вкусове."