За разлика от своя баща, най-голямата дъщеря на Мишел и Барак Обама явно няма намерение да се намесва в политиката. Или поне не скоро. По всичко личи, че Малия Обама я влече към Холивуд, а първите ѝ големи крачки в киноиндустрията са вече факт.

Барак Обама и любимите му филми през 2023 г.

Любимите филми на Барак Обама за 2023 г.

Има ли пристрастия

Всъщност 25-годишната дъщеря на бившия президент на САЩ вече има опит в писането на сценарии. Сериалът, за който е работила, е хорърът Swarm на Amazon Prime.

"Тя е невероятен сценарист. И допринесе много. Някои от нейните идеи бяха адски диви, толкова добри и толкова забавни. Тя е наистина много отдадена на работата си", споделя Джанин Наберс, един от създателите на сериала, в свое интервю от март 2023 г. за Entertainment Tonight.

Снимка 650036

Източник: GettyImages

Сега от изданието разбираме, че Малия Обама вече официално е направила и дебюта си като режисьор.

Тази година е първото ѝ участие на филмовия фестивал Sundance, където е била премиерата на нейния късометражен филм The Heart. Историята проследява момче, изоставено от майка си с необичайна молба в нейното завещание.

"Филмът е за изгубените неща и самотните хора, прошката и съжалението. Но също така мисля, че показва как нежността и близостта могат да съществуват в тези неща. Надявам се да харесате филма и да ви накара да се почувствате малко по-малко самотни, или поне да ви напомня да не забравяте за хората, които са", споделя дъщерята на Обама в свой клип в YouTube.

Амал Клуни, Мишел Обама и Мелинда Френч в Малави - обединени, за да спрат детските бракове

Какво събра Амал Клуни, Мишел Обама и Мелинда Гейтс

Трите работят за една цел

От продуцентската компания на филма Gilga в лицето на Доналд Глоувър са изразили възхищението си от таланта на Малия Обама. По думите им, на младата режисьорка ѝ предстоят "наистина добри неща", като изтъкват, че стилът ѝ на писане е "страхотен".