В началото на годината разбрахме, че Маги Джанаварова съвсем скоро ще стане майка за първи път. А за всички тези месеци изпълнителката редовно споделяше свои снимки с наедряло коремче.

Маги Джанаварова и новината за бременността на изпълнителката

Голямата и неочаквана новина от Маги Джанаварова

Изпълнителката има повод за черпене

Към средата на юли голямото чакане за новото попълнение в семейството обаче приключи. От Instagram разбрахме, че изпълнителката е родила момиченце, което е кръстила Елизабет.

И само месец след раждането си Маги Джанаварова ни демонстрира, че е в отлична форма и сякаш няма и помен от огромното коремче, с което се подвизаваше до съвсем скоро. 

Певицата винаги е изглеждала забележително, тъй като знаем, че полага големи усилия, за да бъде тялото ѝ винаги във форма - храни се здравословно, тренира редовно и т.н., но да си признаем, не очаквахме, че ще е в такъв секси вид толкова скоро след раждането. 

Маги Джанаварова стана майка за първи път

Маги Джанаварова стана майка за първи път

Честито!

"Тук изглеждам толкова безгрижна и уравновесена, а всъщност така да ми се спи и да търся шезлонг, за да подремна, било то и за 10 минути", пише Маги Джанаварова под снимките.

Феновете ѝ обаче не пропуснаха да отбележат колко добре изглежда, като някои дори зададоха въпроса, който се върти и в нашите глави. А именно: "Как е възможно да изглежда така ослепително толкова скоро след появата на Елизабет?" Очевидно отговорът е, че който го може, си го може.