Точно когато решихме, че скандалът със сексуалните посегателства на филмовия продуцент Харви Уейнстейн е затихнал, една много известна дама, която също е работила с него, изненадващо реши да проговори.

Кралицата на попа Мадона призна пред New York Times, че Уайнстейн е "прекрачил границата", когато двамата са работили заедно по документалния филм за нейния живот Truth or Dare.

Действието се развива през 1991 г. Изпълнителката определя поведението на продуцента като "невероятен сексуален флирт". По това време Харви е бил женен, а Мадона подчертава, че не е имала и демонстрирала никакъв интерес към него.

Снимка 358655

Източник: ЕПА

Преди да започне работа с Уейнстейн, кралицата на попа е била предупредена за държанието му от други дами в светските среди, които са натрупали горчив опит. Затова и си е имала едно наум и просто се е примирила с това негово поведение, защото просто е бил един от най-добрите в работата си, пише BBC.

Мадона, Декстър Флечър и какво иска да направи британският режисьор

Ще има ли биографичен филм и за Мадона

Декстър Флечър и желанието му да направи филм и за Мадона

Мадона също така споделя, че се е зарадвала, когато обвиненията в сексуален тормоз са заваляли едно след друго към продуцента. И е убедена, че съдбата си знае работата.