Явно любовта винаги витае във въздуха за Елън Дедженеръс и Порша де Роси. Двете жени са заедно повече от 14 години, но както изглежда времето не намалява чувствата и привързаността им една към друга.

Елън Дедженеръс, The Ellen Show и какво да очакваме от последния сезон на шоуто

Краят на ерата Елън Дедженеръс

Как се сбогува с публиката си водещата на хитовото шоу

Двойката дори поднови брачните си обети няколко пъти. Веднъж през 2017 г. за да отбележи 10-годишнината от сватбата си и втори път преди няколко месеца. 65-годишната тв водеща и 50-годишната актриса се срещат през 2004-та в бекстейджа на церемония и оттогава са неразделни. Женят се през 2008 година.

И наскоро Елън и Порша решиха за пореден път да демонстрират публично отношенията си, като за целта споделиха романтична снимка в социалните мрежи.

На снимката Елън е обърнала глава към половинката си, вероятно готвейки се за целувка, докато Порша се усмихва щастливо на камерата. И единственият подпис към кадъра са три червени сърца, които обаче са достатъчно красноречиви.

Елън и Порша бяха под прицела на общественото внимание, след катоThe Ellen Show приключи след след 19 сезона, през май 2022 г. Но Порша подкрепя половинката си във всичките ѝ решения. Тя го направи дори когато Елън бе обвинена, че работната среда в шоуто й е "токсична", за което се стигна до вътрешно разследване. Тогава Порша се включи в Instagram, за да покаже подкрепата за съпругата си, пише Hollywood Life.

Елън Дедженеръс и груба ли водещата с подчинените си

Държи ли се грубо Елън Дедженеръс с подчинените си

Хората говорят

През февруари, тази година, двойката отново влезе в заглавията на вестниците, а поводът бе подновяването на брачните обети.

Това се случи в дома им в Калифорния. Церемонията бе изненада от страна на Порша. Водеща беше Крис Дженър, а списъкът с гости включваше звезди като принц Хари, Меган Маркъл, Гуинет Палтроу, Дженифър Анистън, Кортни Кокс, Кейти Пери и Орландо Блум.