В тези тежки времена, когато новините в повечето случаи са отрицателни, е прекрасно човек да разбере някоя блага вест, особено когато тя се отнася за създаването на нов живот.

Именно с една такава новина зарадва своите близки и фенове Луиза Григорова-Макариев. Актрисата сподели кадър в профила си в Instagram, на който се вижда снимка от видеозон на едно вече добре оформено бебенце.

"Туй то..Чакаме си новата версия", написа в коментар отдолу актрисата, без да уточнява в кой месец е бременна и дали вече знае какъв ще е полът на бебето.

Снимката бързо събра много харесвания и коментари, като честитки не пропуснаха да изкажат и колегите на Луиза, между които Яна Маринова, Радина Кърджилова, Диляна Попова, Койна Русева и Александър Сано.

От коментара на Яна Маринова разбираме, че тя е знаела отдавна, но го е пазила в тайна. Щастливата бъдеща майка допълва коментара на Яна с думите, че няма как да го крие вече, защото ѝ личи, което ни навежда на мисълта, че бременността ѝ очевидно вече е напреднала.

Луиза Григорова-Макариев, "Диви и щастливи" и как се прави филм за мъжки момичета

Най-дивата и щастлива Луиза Григорова-Макариев

Колко голямо е предизвикателството да снимаш екшън филм