Откакто Лизо изгря на музикалната сцена, не спира да ни демонстрира увереността си, независимо от размера си. Освен това със самочувствието и позитивизма си тя вдъхновява и феновете си да приемат и харесват телата си.

Лизо и поредният призив на певицата с нестандартни размери в социалните мрежи

Какво предизвика възмущението на Лизо

Певицата избухна в социалните мрежи

Пред Us Weekly през септември 2019 г. певицата разкрива, че да се научи да се обича такава, каквато е, е дошло с времето. "Наистина не ми бяха дадени възможностите или привилегиите да се чувствам като секс символ, докато растях. Бях дебело черно момиче в Хюстън и не се виждах в списанията. Помислих си: "Искам да бъда секс символ!" Казах си това, когато бях на около 22, 23", споделя тя.

Тогава Лизо започва да се възприема като сексапилна и красива. За да се почувства наистина такава обаче, полага усилия и в последствие разбира, че уязвимостта, която показва, когато е гола, е най-голямата ѝ сила.

По-рано този месец пък във видео в TikTok певицата обяснява, че не се опитва да избяга от образа си на дебелана и приема факта, че е тежка. И държи да го сподели с феновете си, защото знае, че сред тях има хора, които имат нужда от подкрепа.

С един от последните си постове, този път в Instagram, Лизо отново показва колко уверена се чувства в тялото си, с няколко снимки по бански. "Дойде ли сезонът на банските?", пише 35-годишната певица, чието истинско име е Мелиса Джеферсън.

На кадрите я виждаме да позира по розов половинки бански, който е съчетала със саронг в коралово и перлени колиета и гривни с мъниста.

Публикацията на Лизо очевидно е вдъхновила последователите ѝ, като някои от тях споделиха в коментарите, че също ще заложат на половинки бански за лятото. Друг фен пък написа: "Щом Лизо казва, че е сезонът на банските, значи вече е сезонът на банските."

Лизо, концертът ѝ във Вашингтон и изненадващото ѝ изпълнение на флейта

Лизо не спира с провокациите

Изумителното изпълнение на певицата

И ние усещаме, че летните емоции са все по-близо и нямаме съмнение, че знаменитостите тепърва предстои да залеят социалните си мрежи със секси плажни кадри.