Певицата Лизо не спира да отправя призиви към хората да спрат да коментират телата на знаменитостите. Темата не е нова за рап изпълнителката, която неведнъж е говорила нашироко за критиките, с които постоянно се сблъсква, когато става въпрос за тялото й.

Лизо, концертът ѝ във Вашингтон и изненадващото ѝ изпълнение на флейта

Лизо не спира с провокациите

Изумителното изпълнение на певицата

И явно, в началото на новата година Лизо е усетила, че хората отново се нуждаят от припомняне.

Във връзка с това тя сподели кратко видео в Instagram, към което добави и следния текст: "Вечният дискурс, свързан с телата е официално изчерпан." Побърза да добави също, че хората би трябвало да се замислят повече, преди да пишат каквото и да е в социалните мрежи, защото е уморена от крайни коментари от рода на: "О, боже мой, толкова си голяма! Трябва да отслабнеш, за твое здраве." Или пък: "Леле, ти си толкова малък, нямаш дупе или ц*** или нещо подобно."

Така 34-годишната изпълнителка акцентира върху различните и често противоречащи си стандарти, които масите поставят на публичните личности, пише Yahoo!Life. А същевременно никой не се интересува в какво състояние са, дали се чувстват добре и какво преживяват.

Лизо не за първи път изразява желанието си хората да спрат да я определят спрямо нестандартната ѝ фигура. "Изтощително е", сподели неотдавна тя пред списание Essence. И добави, че би трябвало да сме "неутрални" към телата на другите и да не съдим човек по визията.

А с днешна дата добавя: "Артистите не са тук, за да се впишат в определени стандарти за красота. Артистите са тук, за да правят изкуство. А по отношение на тялото си - аз ще правя с него каквото си искам."

Лизо, Yitty и марката й за бельо с нестандартни размери

Защо за Лизо размерът има значение

Рапърката има вече собствена марка за бельо

И няма как да не се съгласим с Лизо. Защото въпреки специфичната си физика, факт е, че тя се справя добре с каквото и да се захване - не само е успешен изпълнител, но и собственик на своя марка бельо. А както може да се убедим - и силен инфлуесър.