Лили Алън се завърна в общественото полезрение през лятото на 2020 г., когато демонстрира страхотна форма по плажовете на Италия, обяви, че е спряла алкохола, а няколко месеца по-късно се омъжи.

Преди няколко дни 35-годишната певица участва в британския подкаст The Recovery, в който сподели подробности за борбата си с алкохолизма и наркотиците.

Тя разказва, че е започнала да пие като ученичка, за да печели вниманието на околните. "Исках да ме харесват и уважават, но дори и тогава не ми се получаваше. Като че ли близките ми дори ме гледаха с някакъв вид огорчение."

На 24 години тя се омъжва за първия си съпруг Сам Купър, от когото има две дъщери - 9-годишната Етел и 8-годишната Марни. "Тежах 88 кг и не се чувствах като звезда. Започнах да взимам адерал, за да отслабна", я цитират в People.

Алън разказва, че след като вече е свикнала с най-различни видове наркотици тя участва в турнето на Майли Сайръс Bangerz, където тотално се отдава на всичките си зависимости, изневерява на съпруга си и всичко това е причината за развода им.

С публикация в Instagram през юли 2020 г. тя отбелязва, че вече от една година е трезва. "Чувствам се толкова виновна пред децата си, че съм ги пренебрегвала през първите години от живота им. Сега имаме страхотни отношения."

Алън казва пред The Recovery, че с настоящия си съпруг Дейвид Харбър имат "щастливи и здравословни" отношения. И че планират как да прекарват заедно остатъка от живота си - какво по-хубаво от това!