Личният живот на Емили Ратайковски в момента може и да е доста неясен и объркващ за безбройните ѝ почитатели. След като през 2022 г. се раздели с бащата на сина си, моделът се впусна в редица мимолетни връзки, явно без никакво намерение да задълбава в тях - просто забавлявайки се и наслаждавайки се на свободата.

Емили Ратайковски - отново искрена за секса и за ходенето по срещи

Емили Ратайковски отново е откровена за секса

Нова порция признания от модела

Има обаче едно нещо, в което феновете са сигурни - Емили винаги е изкусителна и секси. Достатъчно е само да хвърлим един поглед на последната ѝ фотосесия, за да се убедим отново в това.

Поредицата от снимки моделът сподели в своя Instagram профил. На тях виждаме Ню Йорк, със слънчевите улици, високи сгради и емблематични мостове. И насред типичната градска среда позира Емили - по абсолютно нетипично за мястото облекло. Красавицата носи, при това без никакво притеснение, единствено... бански.

"За градските момичета и предстоящото лято", гласи надписът към публикацията.

Безспорно интересно е решението на Емили да представи по този начин новата колекция бански костюми от собствената си модна марка Inamorata. Моделите са цветни, изпъстрени с шарки или с леопардов принт. И задължително силно изрязани, предизвикателни и оставящи малко на въображението, пише Hollywood Life.

И по всичко личи, че последователите са останали удовлетворени. Те засипват с комплименти модела, наричайки я "жената, която разкрасява света с усмивка и красота" или определяйки я като " много красива".

Има ли вражда между Емили Ратайковски и Оливия Уайлд заради целувките с Хари Стайлс

Има ли вражда между Емили Ратайковски и Оливия Уайлд (заради Хари Стайлс)

Емрата говори пред Vogue Испания

Освен с провокативните снимки, наскоро Емили предизвика вниманието върху себе си и с едно видео, в което се вижда как разменя страстни целувки с Хари Стайлс. Дали обаче между нея и изпълнителят има нещо повече от флирт, тепърва ще разберем.