Всякакви слухове се носят за известните. Голяма част от тях звучат и доста абсурдно. Като например че Лиа Мишел не може да чете и пише. Точно това се повтаряше години наред, но ето че сега самата актриса е готова да проговори за него.

Откриха мъртъв актьор от "Клуб Веселие"

Откриха мъртъв актьор от "Клуб Веселие"

Актьорът от Glee трябваше да влезе в затвора за детско порно

Лиа Мишел ни е позната от участието си в сериала "Клуб Веселие", който се излъчваше от 2009 г. до 2015 г. През тези години за отношенията между актьорите в него също се говореше много, основно - че са доста обтегнати.

Преди две години обаче се появиха нови обвинения, именно срещу Лиа Мишел, и то от колежката ѝ Саманта Уеър. Тогава тя разкри, че Лиа е направила преживяването ѝ на снимачната площадка "истински ад". Лиа пък се защити, като в отговор само изрази съжалението си за начина, по който е "наранявала другите хора".

Сега обаче, няколко години по-късно, тя споделя, че тежките, но истинни думи срещу нея са я накарали да се замисли и да си даде сметка за поведението си.

"Наистина сега разбирам важността и стойността на това да бъдеш лидер. И то означава не само да отидеш и да свършиш добра работа, докато камерата снима, но и когато не снима. А това невинаги беше най-важното нещо за мен", признава Лиа Мишел в последното си интервю за New York Times.

Тя се оправдава за поведението си и с това, че е била твърде голям перфекционист - нещо, което е затваряло очите ѝ за много важни социални фактори.

Честно казано, не бихме се учудили, ако се окаже, че слухът, че Лия не може да чете и пише всъщност е тръгнал от някого, който просто е бил ядосан на трудния ѝ характер. Както и вероятно вече сме предположили, слухът е тотално неверен.

Казва си го и самата актриса, като обяснява, че всеки ден е ходела на снимачната площадка на "Клуб Веселие" и, естествено, е знаела репликите си. В такъв случай просто не е имало начин да не може да чете или пише.

Лиа Мишел, Занди Рич и как кръстиха първородния си син

Как Лиа Мишел кръсти сина си

Ще има ли още деца актрисата от „Клуб Веселие“

Склонни сме да се доверим на думите на Лиа и приемаме за доказателство и факта, че тя успешно продължава да развива актьорската си кариера. След като през 2019 г. се омъжи за Занди Рич и роди сина си Лио, тя се бе отдала почти изцяло на семейството си. Но време да планира работните си ангажименти занапред явно ѝ е оставало, тъй като вече сме наясно, че я чака нова роля за сцената на Бродуей.