Не знаем какво става напоследък с Лейди Гага, но ако съдим по публикациите ѝ в Instagram, се чувства доста добре в кожата си.

Лейди Гага, новите й снимки по бански и колко добре изглежда певицата

Лейди Гага и предизвикателните снимки по бански

Истинска русалка

Само преди около седмица тя ни зарадва с фотосесия по бански, на която позира в гръб, легнала край басейна, и към която сложи емотикона на русалка.

Сега пък публикува супер кратко, но за сметка това доста предизвикателно и секси видео. На него звездата от "Роди се звезда" позира разсъблечена, отново легнала върху тревата в градината си, и признаваме ѝ го, майсторски флиртува с камерата.

35-годишната изпълнителка е заела закачлива поза, презрамката ѝ е паднала върху рамото, откривайки деколтето. Тя леко помръдва рамото си, а вятърът си играе с дългата ѝ коса. Този път тя заложи на емотикони цветни сърчица, като направи цяла редичка от тях.

Лейди Гага, рожденият й ден и изненадата, която получи от приятела си Майкъл Полански

Страхотна изненада за Лейди Гага

Ето какъв е поводът

Феновете не останаха безразлични към урока по флиртуване и бързаха да коментират видеото, което събра над милион и половина харесвания. Някои направиха признания в любов, други се възхищаваха на красотата ѝ, а трети на секси излъчването ѝ.