Винаги сме казвали, че Леброн Джеймс може да послужи като пример за всички подрастващи. И стоим твърдо зад това твърдение, защото Краля е показно за това как трябва да сме всеотдайни, ако искаме да успеем. 

Леброн Джеймс отвори училище за деца в риск

Как Леброн Джеймс помага на децата

I Promise School ще даде шанс за развитие на много деца

Добре известно е, че Джеймс влиза в ролята на лидер, в който и отбор да играе. На някои хора просто им е в кръвта, а това важи и за него. В подкаста на Тим Ферис обаче Леброн Джеймс споделя, че отглеждането на трите му деца е повлияло много върху лидерските му способности. 

Според него, децата му имат различни характери, което е съвършено нормално. Но точно това го кара в различни ситуации да подхожда по различен начин към тях, за да се получи добра комуникация. 

LeBron 16 - новият модел обувки на Леброн Джеймс

Новите обувки на Краля

Какво ще носи Леброн Джеймс през новия сезон в NBA

Баскетболистът се е научил да използва уникален подход към всяко едно от тях, за да ги насърчава да показват най-доброто от себе си. Точно това се оказва и много полезно за Леброн Джеймс в подхода му към съотборниците му. 

Снимка 392564

Източник: GettyImages

Краля е на мнение, че не може да говори с всеки по един и същи начин, като очаква еднакъв резултат или да извлече максимума. "Защото всяка личност е различна. Така нещо, което казвам на един играч и при него работи, може да предизвика различна реакция, ако го кажа на друг."

Леброн Джеймс и Райън Куглър в продължението на "Космически забивки"

"Космически забивки" се завръщат

Кой ще заеме мястото на Майкъл Джордан

За Леброн Джеймс всичко опира до търпението, защото само ако сме търпеливи, можем да постигнем исканите резултати в комуникацията с хората. Лидерските му качества обаче доста пъти стават обект на подигравки, защото феновете смятат, че освен играч, Леброн е и треньор.