Както винаги, мачът на звездите в NBA предложи голямо зрелище и много (ама наистина много) отбелязани точки.

Леброн Джеймс, Карим Абдул-Джабар и рекордното постижение на баскетболиста в NBA

Леброн Джеймс отново влезе в историята

Никой не може да спре Краля към върха

В крайна сметка отборът на Леброн Джеймс успя да победи този на Кевин Дюрант с три точки разлика. И може Стеф Къри да беше най-голямата атракция в мача, отбелязвайки 50 точки почти от всеки ъгъл на игрището, но Краля се оказа с ключова роля.

Именно той отбеляза решаващата тройка за победата на неговия отбор. В момента Джеймс играе своя сезон номер 19 в NBA и преди време беше дал заявката, че ще продължи да е сред най-добрите поне докато синът му Брони влезе в NBA.

Снимка 564334

Източник: GettyImages

В интервю за The Athletic Леброн Джеймс отново казва, че е готов на всичко, за да играе със сина си поне един цял сезон. Краля твърди, че за него в момента парите нямат значение, но няма представа къде ще го отведе бъдещето му, пише People.

Но е сигурен, че иска да играе с Брони, за да осъществи и тази своя мечта. Запитан дали е възможно да се завърне в Кливланд, където започна кариерата му, Леброн казва, че всичко е възможно.

Леброн Джеймс, часовникът му на Patek Philippe и колко струва аутфитът на Краля на Супербоул 2022

Когато гледаш Супербоул с часовник за милиони

Кралски работи

В момента Брони е на 17 години, но за да има право да се включи в драфта на NBA, където някой от отборите да го избере, трябва да навърши поне 19 години. Което означава, че със сигурност поне още няколко години 37-годишният Леброн Джеймс ще трябва да остане конкурентен на най-добрите в баскетбола.