След Супербоул 2022 повечето хора говорят не толкова за първата титла на Лос Анджелис Рамс от 20 години насам, а за шоуто, което Еминем, Dr. Dre и компания спретнаха в почивката.

Супербоул 2022, Dr. Dre, Mary J Blige, Snoop Dogg, Еминем, 50 Cent и изпълнението, за което всички говорят

"Пенсионерите", които подпалиха сцената на Супербоул

Шоу като никое друго

Вниманието привлякоха и някои интересни реклами, които по традиция също биват пускани в почивката. Но не само, защото и много знаменитости бяха на трибуните, за да наблюдават мача.

Леброн Джеймс беше сред тях и някои фенски видеа показаха колко много се е наслаждавал на концерта на полувремето. Прави впечатление обаче и часовникът, с който Краля е бил.

Според HIGHSNOBIETY, баскетболистът на Лос Анджелис Лейкърс е носел на китката си Tiffany Blue Nautilus - модел на Patek Philippe, пуснат в продажба през декември миналата година само в 170 бройки.

По това време хората с големи възможности са можели да закупят една от тези бройки за 52 635 долара. Но наскоро един от тези часовници е бил продаден на благотворителен търг за над 6 милиона долара. Известно е, че с такива часовници разполагат Джей Зи и Леонардо ди Каприо.

Дуейн Джонсън, Супербоул 2022 и сбъдната мечта на актьора

Сбъднатата мечта на Дуейн Джонсън

Много години по-късно и по много по-различен начин

Като цяло, аутфитът на Леброн Джеймс не бил никак евтин. Ризата му на Dries Van Noten е на стойност от 480 долара, а шортите на Краля - 150 долара. Кецовете му - Air Force 1, също не са по джоба на всеки - 679 долара. Нито слънчевите очила Gucci, които струват 450 долара.