Почти всички играчи от NBA побързаха да напишат в социалните мрежи колко разстроени са от смъртта на Коби Брайънт, но липсата на съобщение от един баскетболист направи впечатление.

Коби Брайънт, Паулу Коелю, поредица детски книжки и последният проект на покойния баскетболист

Последният проект на Коби Брайънт

Какво загубихме със загубата му

Леброн Джеймс беше от малкото хора, които избраха да не правят емоциите си публично достояние веднага след трагичната новина.

В интернет дори беше разпространено видео, което показва как Краля току-що е кацнал в Лос Анджелис и не може да си намери място.

Едва тази сутрин Джеймс е събрал сили, за да напише няколко реда в чест на своя добър приятел. Леброн пояснява, че все още не се чувства готов за това, но все пак ще го направи.

"Човече, седя, опитвайки се да напиша нещо за тази публикация, но всеки път, когато се опитам, започвам да плача отново, мислейки за теб, племенницата Джиджи и приятелството и връзката, която имахме!"

Леброн Джеймс пише, че точно преди да тръгне от Филаделфия, където се състоя последният мач на Лос Анджелис Лейкърс, се е чул с Коби и не е предполагал, че това може да бъде последният им разговор.

Джеймс дава да се разбере, че сърцето му е разбито и обича Брайънт като свой по-голям брат. Обещава да продължи наследството на Коби и иска да напише още много неща, но в момента не е в състояние.

Коби Брайънт - последно сбогом с една легенда

Скъпи Коби, няма да бъдеш забравен

"Почивай в края, не в средата"

NBA пък реши да отмени утрешния мач между Лос Анджелис Лейкърс и Лос Анджелис Клипърс, за да уважи паметта на Коби Брайънт и всички фенове на отбора.