Драмата между Русев и Лана продължава с пълна сила, а в понеделник, 30 януари, видяхме и последния епизод от нея за 2019 г.

Лана, Русев, Боби Лашли и новият годеж

Лана отново е сгодена

Боби Лашли замени Русев

Вече знаем, че Лана и Русев се разведоха (само за шоуто) и кечистката почти принуди Боби Лашли да ѝ предложи брак. Той нямаше къде да ходи и го направи, а в последните дни на годината трябваше да се състои церемонията. 

Разбира се, на ринга, че къде другаде. Всичко беше готово, но когато човекът, който имаше задачата да ги венчае, попита дали някой иска да възрази срещу брака им, нещата се объркаха.

Тогава друга кечистка - Лив Морган, излезе на ринга и обяви, че е против Лана и Лашли да се оженят, защото има чувства към... Лана.

Това втрещи всички и докато Морган се опитваше да каже колко много я обича, бившата съпруга на Русев ѝ се нахвърли. Двете си спретнаха един здрав женски пердах пред очите на ошашавения Боби Лашли.

В крайна сметка бяха разтървани и церемонията трябваше да продължи. Точно тогава обаче от гигантската торта на сцената излезе Русев. Той, естествено, веднага се погрижи да вгорчи живота на Лашли, а същото направи и Морган с Лана.

Лана, Русев, Боби Лашли и защо българинът се отказа от съпругата си

Отказа ли се Русев от Лана

Ще има ли брак между нея и Боби Лашли

В крайна сметка не стана ясно дали наистина между Лана и Лив Морган е имало нещо или просто това е било част от плана на Русев да прекъсне сватбата.