Последните две години са доста добри за Купър Хефнър - най-малкият син на Хю Хефнър. В началото на 2019 г. той обяви, че напуска Playboy, където заемаше директорска позиция, за да стартира своя собствена дигитална компания - Hefner Media Corporation. 

Купър Хефнър, Скарлет Бърн и сватбата на сина на Хю Хефнър

Синът на Хю Хефнър се ожени

Купър Хефнър и Скарлет Бърн вече официално са семейство

Няколко месеца по-късно, отново през 2019 г., Купър обяви, че се е оженил за дългогодишната си половинка Скарлет Бърн. А през лятото на миналата година се роди и първата му дъщеря - Бетси.

Година по-късно от People разбираме, че Купър Хефнър и съпругата му отново ще стават родители, а семейството им ще се увеличи не с един член, а с цели двама, защото Скарлет е бременна с близнаци.

Двамата обявиха новината и в профилите си в Instagram, където споделиха няколко снимки и загатнаха, че очакват близнаците да се родят следващата пролет.

Към момента Купър Хефнър и съпругата му не са обявили как възнамеряват да кръстят двете нови попълнения в семейството си. Но пък за Бетси знаем, че е кръстена на бабата на Купър, която е изиграла важна роля в живота му.