Арнолд Шварценегер е баща на пет деца, като четири са от бившата му съпруга Мария Шрайвър - синовете Кристофър и Патрик и дъщерите Катрин и Кристина. Джоузеф Баена пък е извънбрачният му син, роден от бившата му икономка.

Арнолд Шварценегер и дислексията, въпреки която записа Be Useful: Seven Tools for Life като аудиокнига

Битката на Арнолд Шварценегер с дислексията

Поредна доза мотивация

Освен че полубратята Джоузеф и Кристофър са на една възраст - 25 години, споделят и обща страст към вдигането на тежести. Рядко обаче ходят заедно на фитнес.

През 2020 г. правеше впечатление, че Кристофър е напълнял, но още на следващата година той явно е взел решението да води по-здравословен начин на живот. Тогава за рождения му ден по-големият му брат Патрик го поздрави и похвали за положителната промяна.

А резултатите от нея дори вече са видни. И то какви резултати само. Още през септември миналата година Кристофър се появи доста по-стегнат на 29-ия рожден ден на брат си Патрик. А нови снимки на по-малкия Шварценегер пък разкриват, че трансформацията му е наистина впечатляваща.

Той е забелязан да напуска фитнес зала в Лос Анджелис с видно доста килограми по-малко в сравнение с преди няколко години, пише Page Six.

Арнолд Шварценегер и би ли дал съвет на младото си Аз, ако може да се върне във времето

Какво би казал Арнолд Шварценегер на себе си, ако може да се върне във времето

Мъдрости от Арнолд

Кристофър, облечен с бяла тениска, тъмносиньо долнище и маратонки, определено изглежда в топ форма и очевидно полага усилия, за да има мускулестата физика като тази на баща си, който е легенда в бодибилдинга.