Кристина Агилера е звездата на корицата на декемврийско-януарския брой на списание InStyle Мексико. А за фотосесията 42-годишната певица позира в изцяло кожен тоалет.

Агилера, която наскоро прекара време с годеника си Мат Рътлър в Австралия, е в топ форма, а визията й доста напомня за начина, по който изглеждаше преди 20 години. Не може да се отрече, че е ослепителна и, по всичко личи, е успяла да свали доста от килограмите, натрупани през последните години.

Пред списание InStyle Агилера говори за кариерата си и за желанието си музиката й да резонира сред по-младите слушатели. "Искам да вдъхновя другите да намерят сила и глас в себе си", са думите й.

Изпълнителката разказва и за предстоящата си резиденция (шоу спектакъл, който изпълнителят изнася за определен период от време на една и съща сцена) в Лас Вегас, която определя като "творческа, близка и лична". Защото да, Агилера ще се завърне в Града на греха.

Първата й резиденция се казваше Christina Aguilera: The Xperience и продължи от май 2019 г. до март 2020 г. Планираният последен етап от шоуто обаче беше отменен заради пандемията от COVID-19.

Кристина Агилера не крие ентусиазма си около новия проект. Спектаклите ще бъдат във Voltaire Belle de Nuit в хотел Venetian Resort Las Vegas, а фокусът ще е върху две десетилетия от музикалната й кариера.

Провокативният секси костюм, с който Кристина Агилера почете Шер

Провокативният секси костюм, с който Кристина Агилера почете Шер

По случай Хелоуин

"Очаквам с нетърпение да донеса в Лас Вегас ново шоу, което смесва музика, изтънченост и изкуство по начини, които никога не съм изпълнявала досега", казва тя.

Според Кристина Агилера новата поредица от шоу спектакли ще послужи като "наистина модерен обрат в изживяването на изпълнението". Първите два концерта са на 30 и 31 декември.