Кристина Агилера рядко допуска феновете до личния си живот, но когато го прави, разкрива сърцето си докрай. Направи го и по повод рождения ден на годеника си и баща на едно от децата й.

Матю Рътлър навърши 36 години и двамата с 40-годишната изпълнителка го отпразнуваха в актуалния ресторант The Nice Guy в Холивуд. През деня Агилера публикува емоционален текст и видео в профила си в Instagram.

"Ти си най-добрият. Постоянно ме впечатляващ с това колко отдаден и мотивиран си в работата си, като в същото време си отдаден и обичащ баща и партньор," написа изпълнителката на "Beautiful".

Рътлър е инвеститор и вицепрезидент на платформата за онлайн обучение MasterClass. Кристина връща лентата назад: "Спомням си, когато MasterClass беше просто идея, хрумнала ти в задния ни двор. Хората не знаят от първа ръка как успя да я превърнеш в мега успех, но аз не съм изненадана, защото съм свидетел на магията ти всеки ден."

Емоционалното й писмо завършва с това, че тя винаги ще е до Рътлър и че го обича. Двамата отглеждат две деца - 12-годишния Макс от бившия й съпруг Джордан Бейтмън и шестгодишната Рейн, която е общото им дете.