Кристиано Роналдо може да е сред най-високоплатените спортисти на света и да прибира по 31 милиона евро на сезон от Ювентус, но това не значи, че не разчита и на странични приходи.

Лео Меси, Кристиано Роналдо, заплатите им и кой взима повече

Кой взима повече - Меси или Роналдо

Милионите валят

Съвсем логично той инвестира част от изкараните пари в бизнеси, които да му носят сериозен доход и след като се пенсионира от зеления килим. 

Футболистът притежава няколко хотела и собствена марка бельо, от които си докарва десетки милиони всяка година. А в портфолиото му от 2019 г, е записана и клиника за трансплантация на коса в Мадрид, която отвори в сътрудничество с популярната в бранша компания Insparya.

Наскоро пък отвори врати и втора клиника, на която Роналдо е собственик на 50% - този път в Марбея. В нея работят 100 човека и тя разполага с 15 операционни. А приходите се очаква да бъдат значителни, защото една процедура е между 5000 и 9000 евро, предава The Sun.

От присаждане на коса в клиниката в Мадрид вече са се възползвали хиляди, което е довело до набъбване на банковата сметка на футболиста. А с новата локация приходите от бизнес начинанието поне ще се удвоят.