По време на един от мачовете за Шампионска лига през 2018 г., Кристиано Роналдо получи първия си червен картон, откакто започна да играе в Ювентуас. Това се случи в мача срещу Валенсия, при който италианският отбор победи испанския с 2:0, въпреки че нападателят беше изгонен от терена още в 29-ата минута.

Кристиано Роналдо, Джорджина Родригес и издръжката, която футболистът плаща на половинката си

Издръжката, която Роналдо плаща на Джорджина

Позлати го това момиче

И според правилата на тогавашния мениджър Максимилиано Алегри, всеки изгонен играч е задължен да купува подаръци за останалата част от съотборниците си.

Роналдо два месеца се дърпал, отказвайки да спази това правило, в крайна сметка нападателят отстъпил и купил нови компютри за всички от отбора.

Снимка 456762

Източник: GettyImages

Това научаваме две години по-късно от вратаря на Ювентус Войчех Шчесни, който по време на интервю за полска телевизия, сподели любопитната подробност.

"Да, всички се сдобихме с по един iMac, но му отне доста време на Роналдо. Той се дърпаше и отказваше да приеме червения си картон, като настояваше, че не е направил нищо лошо. Все пак накрая склони и ни зарадва с избора си на подарък", споделя полският вратар.

Коронавирусът, Ювентус, Даниеле Ругани и защо Кристиано Роналдо е под карантина

Кристиано Роналдо под карантина

Какво наложи тази мярка