Като половинка на Кристиано Роналдо и майка на едно от децата му, Джорджина Родригес си живее царски. Освен да се грижи за семейството, тя не е спряла със своите ангажименти като модел, а и продължава да танцува.

Но определено не й се налага да работи за прехраната си, защото футболистът се е погрижил нищо да не й липсва. Въпреки това, тя не отказва предложения за платени постове в Instagram, като цената за един е над 8000 долара.

Роналдо получава годишна заплата от над 36 милиона долара от "Ювентус" и спокойно може да си позволи всеки месец да дава по 100 хиляди долара на любимата си. А тя спокойно може сама да прецени за какво точно да ги похарчи.

Това е един от начините, по който Кристиано се отблагодарява на Джорджина за любовта и подкрепата, а и за това, че се грижи и за другите му две деца. Все пак, тя заслужава най-доброто и той се грижи да й го осигури, пише The Sun.

Джорджина Родригес, Фестивалът на италианската песен в Сан Ремо и танцовите умения на половинката на Роналдо

Когато Джорджина не е "приятелката на Роналдо"

Голямата страст на красавицата

Но животът, който Роналдо и Родригес водят днес, е коренната противоположност на този, който са имали като деца. Футболистът успява доста по-рано да натрупа богатство, а Джорджина е изкарвала най-много пари като продавач-консултант в магазин на Gucci, където удря и джакпота, запознавайки се с Кристиано.