Коледа е точният момент не само да се съберем с близките си, но и да получим подаръци от тях, които да ни зарадват и стоплят душата.

Джорджина Родригес, Патрисия Родригес и молбата, която сестрата на половинката на Кристиано Роналдо отправи

Обвиненията, които отправи сестрата на Джорджина Родригес

Какво иска от Кристиано Роналдо и половинката му Патрисия Родригес

Понякога дори коледните чорапи са наистина добро попадение, защото човек може да бъде щастлив и доволен и от малко. Но има хора, за които чорапите не са опция като подарък.

От профилите на Джорджина Родригес и Кристиано Роналдо в социалните мрежи разбираме и какъв точно подарък моделът е подарила на половинката си. Естествено, не са чорапи.

Оказва се, че Джорджина е подарила за Коледа на Кристиано Rolls Royce Dawn от 2022 г. Според Diario AS, става дума за четириместен кабриолет, който крие под капака си 6.6-литров V-12 двигател с двоен турбокомпресор.

А колкото до конските сили - те са 564. С коледния си подарък Кристиано Роналдо ще може да вдигне 100 км/ч за малко на четири секунди. В новата кола на футболиста има и цели 18 високоговорителя за перфектен звук.

Мондиал 2022, Кристиано Роналдо, Португалия срещу Швейцария и как футболистът открадна шоуто

Снимката от Мондиал 2022, за която всички говорят

Когато Кристиано Роналдо открадне шоуто... като резерва

Този Rolls Royce Dawn ще бъде поредното попълнение към колекцията на Роналдо с луксозни и скъпи автомобили. Като цената специално на този надхвърля 300 000 евро.