Както добре ни е известно, Кристиано Роналдо и Джорджина Родригес имат четири деца. Испанката роди малката Алана Мартина на 12 ноември 2017 г., но заедно с Джорджина и футболиста живеят и останалите му три деца - Кристиано Роналдо младши и близнаците Ева и Матео.

Тъй като времето си минава и децата растат, не е изненадващо, чe днес, 5 юни, своя трети рожден ден празнуват Ева и Матео.

Гордите родители не пропуснаха възможността да се похвалят със семейния празник. И Джорджина, и Роналдо качиха снимки в профилите си в Instagram, на които виждаме как е преминало тържеството за рождения ден на близнаците.

За да отбележат щастливия повод, всички са облечени в костюми на любимите си герои и са се снимали под чудната украса с купища балони. Роналдо се е маскирал като Аладин, най-големият му син - Кристиано младши, като Хълк, а рожденикът Матео е Спайдърмен. Момичетата в семейството - Джорджина, рожденичката Ева и малката Алана - пък са решили да бъдат принцеси.

"Семейството е мястото, където животът започва, а любовта никога не свършва. Днес празнуваме живота на Ева и Матео. Нашите малки звезди вече са на три години. Всеки ден благодаря на Бог, че се грижи за нас, дава ни здраве, любов и ни поддържа заедно. Обичам ви, семейството", пише под семейната снимка половинката на Роналдо - Джорджина Родригес.

Джорджина Родригес, Woman's Health Португалия и какво сподели половинката на Роналдо пред списанието

Джорджина Родригес: Срамувах се да тренирам с Роналдо

Какво сподели половинката на футболиста пред юнския брой на Woman's Health Португалия