В социалните мрежи Кристиано Роналдо и семейството му всячески демонстрират високия си стандарт на живот. Наскоро футболистът сподели снимка на четириместен кабриолет Rolls Royce Dawn, който получи за коледните празници от половинката си Джорджина Родригес. А той, от своя страна, й връща жеста с пътешествие до Саудитска Арабия - с луксозен частен самолет.

Кристиано Роналдо, Джорджина Родригес, Rolls Royce Dawn и коледният подарък за футболиста

Скъпият коледен подарък на Джорджина за Кристиано

На Коледа стават чудеса

Всъщност, пътуването на Роналдо до арабската държава е служебно - след трансфера му в Ал Насър през декември, миналата година. Но защо това да не е и повод да заведе и семейството си там... При това, потопено в толкова разкош и стил.

На снимките, направени по време на частния полет и публикувани в Instagram, 28-годишната Джорджина лежерно се е разположила - ту на меките кресла на самолета, ту на разкошната спалня. Облеклото ѝ е семпло и удобно, а спортният стил е компенсиран от скъпи бижута по ръцете и шията. Чантата Louis Vuitton, разбира се, също демонстрира престиж.

Пътуването на семейството е дни преди дебюта на Кристиано за Ал Насър, след напускането му на Манчестър Юнайтед през ноември. Договорът, който португалската футболна икона подписа, е за една от най-големите суми в историята на спорта. Според държавните медии на Саудитска Арабия Кристиано ще печели 173 милиона британски лири на година, пише Мetro.

"Щастлив съм, че постигнах всичко, което си поставих като цел в европейския футбол. Чувствам, че сега е подходящият момент да споделя опита си в Азия. Очаквам с нетърпение да се присъединя към новите си съотборници и заедно с тях да помогна на клуба да постигне успех", сподели наскоро футболната звезда.

Кристиано Роналдо, втората част от интервюто с Пиърс Морган, отношенията му с Лео Меси и до каква възраст иска да играе

Кога смята да спре с футбола Роналдо

Португалецът има план

Според Daily Mail Кристиано печели 20 милиона паунда на година по време на втория си престой в Манчестър Юнайтед.