След като в средата на седмицата бе пусната първата част от интервюто на Кристиано Роналдо с Пиърс Морган за предаването Piers Morgan Uncensored, с нетърпение очаквахме и втората.

Кристиано Роналдо, първата част от интервюто му с Пиърс Морган и кои са най-тежките моменти в живота му

Най-тежките моменти в живота на Кристиано Роналдо

Откровенията на футболиста пред Пиърс Морган

Е, Морган спази обещанието си и не ни накара да чакаме много дълго, а пусна втората част вчера, 17 ноември. В него португалецът отново засяга темата за отношенията си с Ерик тен Хаг и неясното си бъдеще в Манчестър Юнайтед.

Към момента може и самият Роналдо да не знае дали след Мондиал 2022 ще играе отново с екипа на Юнайтед, но пък има планове докога иска да играе като цяло. В момента той е на 37 години, а на 5 февруари догодина ще навърши 38.

Идеята на Кристиано Роналдо е да играе поне още две или три години и да завърши кариерата си, когато е на 40. Интересното е, че португалецът заяви, че иска Арсенал да спечелят титлата в Англия, защото харесва отбора и треньора. Нещо, което ще подсили спекулациите за бъдещето му.

Относно Лео Меси, с който над 15 години се надпреварват кой е по-добър, Роналдо казва, че са в добри отношения. Никога не са излизали на вечеря заедно и не се чуват по телефона, но със сигурност би искал това да се случи, защото е добър човек и оценява високо футболните качества на аржентинеца.