Ясно ни е, че не се става велик само с гледане на телевизия, а трябва да се вложат и много часове труд.

Лео Меси, Кристиано Роналдо и кои са най-високоплатените футболисти за 2020 г.

Това са най-високоплатените футболисти за 2020 г.

Какво е разместването на върха

Кристиано Роналдо пък знае това много по-добре от нас, защото именно на безбройните часове, прекарани в тренировки, в момента може да се похвали с това, че е сред най-великите футболисти в историята на играта.

А това сме почти сигурни, че дори хейтърите му не биха оспорили. Но Роналдо не прекарва времето си само в тренировки, защото, разбира се, намира време и за разпускане.

Но се оказва, че когато гледа телевизия, предпочита да не е нещо свързано с футбол. Пред Генади Гловкин за документалния филм на DAZN - Parallel Worlds, футболистът на Ювентус казва, че в свободното си време предпочита да гледа други спортове.

"Моята страст е да играя футбол, но предпочитам да гледам други спортове по телевизията." Сред фаворитите му са бойните изкуства, което не е и чак такава изненада.

Мара Гомес - първата трансджендър жена, която играе профисионално футбол в Аржентина

Мара Гомес - първата трансджендър жена в аржентинския футбол

Когато от терапия играта се превръща в професия

"Пред това да гледам футболен мач предпочитам да гледам боксова среща или пък такава от UFC", казва още португалецът, пише Goal.com. Роналдо дори смята, че боксът е доста полезен за футболистите, защото изостря сетивата и учи как да се движиш по-добре.