Тази година бе трудна за всички, но за някои бе и още по-трудна. Като например Криси Тейгън и Джон Леджънд, които в последните дни на септември загубиха третото си, неродено дете. Подобно събитието е голям шок за всички, особено за бъдещата майка.

Криси Тейгън, есето за загубата на сина си Джак и какво има да ни каже

Криси Тейгън откровено за загубата на сина си

Емоционални думи, дълбоки рани и мъчителни моменти

След месец отсъствие от социалните мрежи, Тейгън се завърна в профила си в Instagram с кулинарни рецепти и споделени мигове, прекарани със семейството. Благодарение на подкрепата на страхотния си съпруг, всички близки и двете си деца, днес тя отново се усмихва широко.

Преди дни моделът публикува кратко видео, на което танцува доста странно, облечена в бански. А в коментарите под публикацията заваляха предположения, че или е доста пияна, или взима някакви наркотични вещества.

Тях Тейгън не остави без отговор и написа, че от четири седмици е напълно трезва. И това значи само едно - че след загубата на третото си дете отново е потърсила утеха в чашката. Моделът призна в социалните мрежи, че е попаднала в плен на депресията, която пък явно пак е отключила зависимостта й.

Преди години Криси неведнъж бе откровена за проблемите с алкохола, които е имала в началото на кариерата си. За щастие, успя да осъзнае, че пиенето не е добро нито за нея, нито за съпруга й, предава CNN.

Криси Тейгън, Джон Леджънд и какви подаръци получава музикантът от съпругата си за Коледа

Криси Тейгън и колко е изобретателна на Коледа

Не колкото очаквахме

И сега, след леко подхлъзване отново по грешния път в момент на слабост, Тейгън отново намира други начини да се чувства добре - като прекарва повече време със страхотното си семейство.