Криси Тейгън започва да развива успешна кариера на модел още от тийнейджърските си години. Сега тя се счита за един от най-влиятелните хора в социалните медии, като милиони последователи по целия свят яростно наблюдават всеки неин ход.

Криси Тейгън с нова снимка, провокираща дискусии

Криси Тейгън с нова снимка, провокираща дискусии

С какво моделът шокира последователите си този път

Известно е, че Тейгън често използва профила си, за да изрази мнение по редица теми, включително разбиването на табута около проблемите с плодовитостта и кариерата на съпруга си Джон Леджънд, както и да изрази категоричното си противопоставяне на американския президент Доналд Тръмп.

Ето всичко, което трябва да знаем (според Independent) за това как моделът, водещ и автор на готварска книга се превърна в явление в социалните медии.

Кариерата на модел

Родена в Делта, Юта през 1985 г., Тейгън и нейните родители често се местят, докато тя е още малка. След като живее в Хаваи, Айдахо и Вашингтон, семейството най-накрая се установява в Калифорния. По това време Криси е тийнейджър.

Забелязана от фотограф, докато работи в магазин за сърфове, тя бързо се превръща в модел.

Появява се в американското телевизионно предаване Deal or No Deal като заместващ модел от 2006 до 2007 г. и се снима за календара на списание Maxim през юли 2007 г.

След като става модел на редица марки като Nike, Gillette Venus и Billabong, през 2010 г. Тейгън се появява и в изданието за бански костюми и на Sports Illustrated.

Но тя не спира дотук, и продължава да се появява в редица световни издания като Vogue, Glamour и Cosmopolitan.

Криси Тейгън + Джон Леджънд = ВНЛ

След като се омъжва за певеца Джон Леджънд през 2013 г., Тейгън се превръща в едната половина от може би една от най-известните двойки знаменитости в света.

Двамата има две деца заедно: двегодишната дъщеря - Луна, и петмесечният син - Майлс.

За първи път се срещат преди повече от десет години, когато Криси Тейгън се появява в музикалното видео за песента "Stereo" на Джон Леджънд. Симпатиите пламват веднага и двамата започват да излизат. Оттогава и са заедно.

Тейгън и Леджънд открито обсъждат проблемите с плодовитостта, които са имали в миналото. Не крият, че и двете им деца са заченати чрез оплождане инвитро, което пък провокира вълна от коментари. Повечето фенове подкрепят откритата позиция на Криси Тейгън и благодарят, че не превръща проблемите с трудностите при забременяване в тема табу.

Присъствие в социалните медии

Именно заради всякакви подобни теми (включително и кърменето на публични места), които обсъжда без притеснение и с категорична позиция, Криси Тейгън изгради много силна репутация като една от най-известните личности в социалните медии в целия свят.

Криси Тейгън откровено за безплодието и децата

Криси Тейгън откровено за безплодието и децата

Звездата с нова порция признания

Често използва платформите, за да демонстрира страстта си към готвенето, като публикува видеоклипове за многобройните си експерименти в кухнята.

В момента Криси Тейгън има повече от 10 милиона последователи в Twitter и повече от 20 милиона последователи в Instagram.