Истинските приятелства между звезди са голяма рядкост. Но често известните личности се чувстват свързани от някоя кауза, любими занимания или житейски преживявания. Именно последното се оказа общото между Меган Маркъл и Криси Тейгън.

Криси Тейгън, Ким Кардашиян и какво знае моделът за развода й с Кание Уест

Колко близки са Криси Тейгън и Ким Кардашиян

Разбираме от Криси

През септември миналата година съпругата на Джон Леджънд сподели, че се е наложило третата й бременност да бъде прекъсната и са загубили малкото си момче, което вече били кръстили Джак. Малко по-късно и херцогинята на Съсекс призна, че е направила спонтанен аборт преди няколко месеца.

А сега, когато Меган е в напреднала бременност, Тейгън разкри в свое интервю, че тя се е свързвала с нея след като публикува в профила си в Instgram снимките, с които разказа за преживяната трагедия.

Моделът определя Маркъл като "наистина прекрасна и много мила" - точно както я описват и всички, които я познават. Именно затова тя не проумява защо всички се опитват да опетнят съпругата на принц Хари и да я изкарат такава, каквато всъщност не е, предава HELLO!

Меган Маркъл, кралският двор и готова ли е херцогинята на Съсекс да прости

Меган е готова да прости

Ново начало или просто временно примирие

За да върне появеното внимание, Тейгън е потърсила Меган след излъчването на интервюто с Опра Уинфри. И признава, че когато го е гледала, е осъзнала, че това е "нещо голямо". Убедена е също така, че всичко, което херцогинята на Съсекс каза, е нейната истина и е била такава още от самото начало.