К-поп музиката доста отдавна няма фенове само в Южна Корея, но и по цял свят. Соловите изпълнители не са чак толкова много, като там се залага предимно на групи.

BLACKPINK и новината, че К-поп групата отказва да получава подаръци от фенове

От какво се отказаха най-големите звезди на Южна Корея

BLACKPINK имат ново правило за феновете си

Крис Ву бе част от EXO, но през 2014 г. реши да напусне групата, за да преследва самостоятелна кариера в Китай. Но последните няколко години не са никак добри за изпълнителя, а обозримото бъдеще още по-малко.

От Reuters разбираме, че роденият в Китай с канадски корени Ву е бил признат за виновен в изнасилване. Присъдата, наложена му от съда в Пекин, е 13 години затвор. Оказва се, че в периода ноември-декември 2020 г. изпълнителят е изнасилил три жени.

Снимка 596942

Източник: GettyImages

В документи от делото се казва, че Крис Ву се е възползвал от три пияни жени в дома си. Всичко започна след като през юли миналата година студентка обвини изпълнителя, че е склонявал нея и други момичета, някои от които под 18-годишна възраст, да правят секс с него.

Освен това, бившият член на EXO е бил намерен за виновен и по обвинения, че през юли 2018 г. е склонявал група от хора да правят безразборен секс. Ву ще трябва да плати и 600 милиона китайски юани, което са около 83 милиона долара, защото е укривал приходи.

След всички неприятности със закона, компании като Bulgari, Lancome, Louis Vuitton и Porsche незабавно са прекратили партньорските си отношения с Крис Ву.