Крис Пайн влезе в отбора на Джейсън Момоа и Анди Макдауъл. След като Момоа отразя характерната си дълга коса, а Макдауъл се появи на Седмицата на модата в Париж като демонстрира естествено сивите си къдрици - дойде ред на Крис Пайн да предприеме драстична промяна в прическата си. А тя е едновременно и в посоката на Момоа, и в посоката на Макдауъл.

Джейсън Момоа, пластмасата и защо актьорът от "Аквамен" подстрига късо косата си

Драстичната промяна в Джейсън Момоа

Актьорът е неузнаваем в новата си визия

В събота, 8 октомври, 42-годишният американец и баща му Робърт Пайн бяха водещи на Children's Hospital Los Angeles Gala. Събитието е било уважено от десетки знаменитости, сред които Джесика Бил и Джъстин Тимбърлейк, които са отдали почит на децата, лекарите, болногледачите и всички здравни специалисти в Детската болница в Лос Анджелис. Благотворителната гала вечер е събрала над 5.5 милиона долара в подкрепа на педиатричната медицинска помощ и изследванията.

Но една от големите изненади на събитието е бил и новият външен вид на актьора от "Не се тревожи, скъпа".

Снимка 590587

Източник: GettyImages

Крис Пайн се появява на червения килим с прилежно оформена коса в естествения ѝ цвят. Изглежда решението да отреже дългата си руса коса определено му допада - той позира уверено в син кадифен смокинг с папийонка и официални черни обувки, пише People.

Снимка 590584

Източник: GettyImages

Оказва се обаче, че досегашният вид на Крис Пайн - такъв, като на горната снимка, всъщност е в следствие на неговия... мързел. 

Хари Стайлс, Крис Пайн, премиерата на "Не се тревожи, скъпа" във Венеция и спекуалциите, че изпълнителят се е изплюл върху актьора

Изплюл ли се е Хари Стайлс върху Крис Пайн

Сагите около "Не се тревожи, скъпа" продължават

През март Tonight той разкрива пред Entertainment, че гъстата му брада и "прическата" му са, чисто и просто, заради лошо поддържане от негова страна. По думите му, щом има някакво извинение да не се бръсне, той се възползва и го оставя нещата за по-късно.