Преди месец и половина, на 1 юни, принц Хюсеин и избраницата му Раджуа ал Саиф се врекоха във вечна вярност. Още преди да й стане законна снаха, кралица Рания демонстрира топли чувства към красивото ново попълнение на семейството. А ето че сега е време и да я въведат в кралските дела.

Какви тоалети избраха принцеса Раджуа ал Саиф и кралица Рания за сватбата

Засенчи ли Рания снаха си на сватбения й ден

Черно и бяло

Тази седмица бе първата обща публична поява на йорданската кралица и нейната снаха, и то в САЩ. С тях бяха и съпрузите им крал Абдула и принц Хюсеин. А напълно очаквано най-коментирани се оказаха тоалетите на двете дами.

Те избраха стратегия, която често виждаме от британското кралско семейство - да координират тоалетите си и да залагат на различни нюанси на синьото, с което показват единство. Техните половинки също бяха облечени в тон, макар и далеч от официалния стил.

Кралица Рания заложи на елегантна рокля в кралско синьо за 196 долара на южнокорейската марка Vocavaca, която се самоопределя като подходяща за жени, които успяват да поддържат баланса в живота си, предава Hola.

Принцеса Раджуа пък избра рокля в дънково синьо в спортно-елегантен стил на Maison Alaia. И двете дами допълниха визиите си с чанти от телешка кожа, едната на Loro Piana, а другата - на Dior. Според психолога Карън Халър, по-тъмното синьо е символ на авторитет, така че изборът на кралицата със сигурност не е случаен.

Обича ли кралица Рания снаха си Раджула ал Саид

Обича ли кралица Рания снаха си

Свекърва за чудо и приказ

Това не е първия път, в който съпругата на принц Хюсеин черпи модно вдъхновение от свекървата си, която отдавна си е спечелила признанието като една от най-стилните дами в света. Принцеса Раджуа ал Саиф очевидно върви по стъпките на кралица Рания и се надяваме все по-често да ги виждаме в комплект, защото са радост за очите.