Изолацията е голямо нещо, защото ни дава възможност да наваксаме с както с гледането на филми и сериали, така и с четенето на книги, за които все нямахме време.

Кортни Кокс също спазва стриктно препоръките да ограничи излизането от вкъщи и и не го е правила от две седмици. Пред Джими Кимъл сподели с какво запълва времето си.

Разговорът между тях, разбира се, се проведе онлайн, защото всички вечерни предавания в САЩ още миналата седмица спряха да снимат. Шоуто обаче трябва да продължи - под една или друга форма, ето защо подобни разговори са идеалният вариант.

Пред Кимъл актрисата каза, че е решила да изгледа всички сезони и епизоди на "Приятели" отново. Тя се дори се пошегува, че паметта ѝ изневерява и изобщo не помни дали е участвала в сериала.

Тя все пак помни, че си е прекарвала страхотно и обича всички, с които е работила, но не помни епизодите и какво се е случвало в тях. И не я виним, защото все пак е участвала в 236 епизода.

HBO Max, “Приятели” и какво знаем за новата продукция с тяхното участие

Екипът на “Приятели” отново заедно в HBO

Какво да очакваме от новата продукция

Сега ще може да сиприпомни всичко и по този начин да се подготви по-добре за новия проект, в който отново ще видим обичаните персонажи заедно.