Преди седмица в Instagram профила на Кортни Кокс е появи снимка, на която виждаме актрисата да позира с екранната си половинка от "Приятели" - Матю Пери.

Двамата изглеждат много щастливи, а и не можем да отречем, че бяха една от любимите ни двойки на екран. Не сме и предполагали обаче, че има вероятност Матю Пери наистина да е влюбен в Кортни Кокс, и то през всичките тези години.

Близък на Матю Пери споделя пред изданието US Weekly, че според него актьорът винаги е обичал Кортни Кокс и така и не е успял да се пребори с чувствата си.

Да не забравяме, че Матю Пери не се е и женил. Имал е връзка с Ясмин Блийт, Джулия Робъртс, Лизи Каплан, но никога не е стигал до брак. Нищо чудно източникът да се окаже прави и Матю Пери наистина да е влюбен в екранната си съпруга.

Няма как да не обърнем внимание обаче, че въпросните твърдения се появиха малко след като се заговори за продължение на "Приятели", затова и нищо чудно тези изказвания да са само за да се вдига малко повечко шум. Да не забравяме също, че в момента Кортни Кокс има връзка с ирландския музикант Джони Макдейд.

“Приятели”, HBO Max и какво се готви за екипа на сериала

“Приятели” отново (дано) на екран

Какво се знае за проекта в етап на преговори