Кортни Кардашиян и Травис Баркър си заслужиха поздравленията в понеделник, 16 май, когато стана ясно, че са вече официално женени. А сега ни "подаряват" и албум със снимки от щастливото събитие.

Кортни Кардашиян и Травис Баркър - вече официално женени

Този път е официално

Голямата новина на Кортни Кардашиян и Травис Баркър

Кортни качи нов пост в Instagram, с който разкрива моменти от сватбата. "Докато смъртта ни раздели", пише тя в него, а от поредицата снимки просто лъха на "ретро Холивуд".

Всички са черно-бели, а още на първата виждаме двойката да се целува в ретро автомобил с надпис "младоженци".

Роклята на булката също е класическа и стилна, въпреки че, за разлика от по-масовите предпочитания на жените, е къса. Дело е на Dolce & Gabbana, в традиционно бяло и, разбира се, съчетана с воал. По-различното в сватбения тоалет на Кортни обаче са обувките - заложила е на черни токчета.

Дори и да ни се струва като нестандартен избор, комбинацията от черно и бяло е класическа. Пък и съвсем в тон с ретро стилистиката на сватбата.

От друга снимка в поста на Кортни разбираме и кои са били сред гостите. Булката е застанала до баба си, докато Травис - до своя баща.

Кортни Кардашиян, Травис Баркър и разкритията на Крис Дженър за предложението за брак

Емоционалният жест на Травис към семейство Кардашиян

Какво разкри Крис Дженър

Няма как да знаем обаче дали е имало и други гости на събитието. Предполага се, че членове на двете семейства или пък дори приятели на влюбените, не са присъствали, пише Harper's Bazaar.