Кортни Кардашиян и Травис Баркър са една от звездните двойки, които напоследък наблюдаваме с интерес. А те ни дават все по-често поводи да говорим за тях.

Кортни Кардашиян, Травис Баркър, 10-дневната им карантина и голото й селфи

Кортни Кардашиян - гола и в карантина

И в компанията на гаджето си

Двамата не спират да провокират и да демонстрират страстта помежду си както в социалните мрежи, така и на живо. След ваканцията в Мексико те се отправиха към италианското крайбрежие. Снимаха се на яхта и Кортни написа, че "това е любов".

А от последната публикация в профила на Кардашиян разбираме и че влюбените са били сред гостите на бляскавото събитие на Dolce & Gabbana във Венеция.

И докато се прехласвахме по пищните и изискани тоалети на редица звезди като Хайди Клум и Дженифър Лопес, Кортни реши да не изневерява на стила си и да бъде... почти гола.

Тя заложи на прозрачна рокля с интересен принт, под който ясно се вижда бельото й. А това очевидно се харесва на Баркър, който не може да свали ръцете си от нея.

Мария Бакалова, Dolce & Gabbana, Венеция и поредното бляскаво събитие, на което присъства

Мария Бакалова и венецианската приказка на Dolce & Gabbana

Отново сред световния елит

Двамата изгледаха едно от ревютата от първия ред и под проливния дъжд, който се изля в италианския град. Но това със сигурност не е променило мнението им за Венеция, защото Травис написа под една от снимките, че с Кортни ще се местят на Ботуша. Каква романтика само...