Да кажем, че Конър Макгрегър минава през труден период от живота си, би означавало да омаловажим доста напрегнатата ситуация, в която се намира ирландецът.

След като наскоро бе буквално премазан от Хабиб Нурмагомедов в един от най-интересните за историята на UFC двубои, Макгрегър стана за смях по време на мач по американски футбол.

Макгрегър срещу Нурмагомедов в числа

Макгрегър срещу Нурмагомедов в числа

Статистиките, ударите и милионите преди и след двубоя

ММА звездата влезе в съблекалнята на отбора от Далас, за да ги мотивира преди мача, а след това бе хванат от камерите да хвърля топка по доста неловък начин. А интернет само това чака!

В мрежата се изсипаха доста подигравки по адрес на Макгрегър, но ирландецът отигра ситуацията с типичен финес и надменност в Instagram.

В поста си Конър обясни, че е метнал топката по въпросния начин, защото не е искал да рискува да скъса поръчковия си костюм "за милиардери".

Сигурни сме, че доста по-лесно ще преживее подигравките от случката на мача, отколкото спомена от ударите на Нурмагомедов.

Руснакът и ирландецът създадоха истински спектакъл в Лас Вегас в началото на този месец, който бе последван от сблъсъци в публиката и по улиците на града.

Нурмагомедов смачка Макгрегър и подпали Вегас

Как Нурмагомедов подпали Вегас

Мачът, който ще помним дълго време

Макгрегър се завърна в октагона на UFC sлед 99 седмици отсъствие, но не успя да си възвърне титлата в лека категория, която му бе отнета, заради неактивност в спорта.

Титлата на Конър Макгрегър е под въпрос

Титлата на Конър Макгрегър е под въпрос

Ирландецът не се е състезавал за UFC от почти две години

Спекулира се, че Макгрегър ще се бие отново в следващите шест месеца, но едва ли ще се изправи отново срещу Нурмагомедов, който ще търпи наказания за поведението си веднага след мача с Макгрегър.