Духът на Хелоуин вече витае в дома на Клои Кардашиян, Тристан Томпсън и дъщеричката им Тру. Това виждаме от публикацията на Клои в профила ѝ в Instagram.

Хелоуин, COVID-19 и ще провали ли пандемията празника на децата

Ще минем ли без „Лакомство или пакост“ на Хелоуин

Какви са препоръките на здравните власти

В събота 36-годишната риалити звезда публикува поредица от снимки и видеоклипове, които озаглави "семеен ден за изрязване на тиква".

Главен герой там е двегодишната им дъщеря Тру Томпсън. Към нейните забавления се присъединяват и двете по-малките деца на Ким Кардашиян - дъщеря ѝ Чикаго и синът ѝ Псалм.

View this post on Instagram

on

На една от снимките от съботните им занимания 29-годишният Томпсън се усмихва, докато седи до дъщеря си Тру, която изглежда твърде заета с работата си. „Туту, какво правиш“, пита Кардашиян в клипа, на който се вижда колко сладко са се намазала с боя Тру и баща ѝ.

Клои Кардашиян и Тристан Томпсън не искат много да се говори за връзката им, но източник на People твърди, че откакто се събраха през лятото, между тях „всичко е страхотно“. Той живее с тях в Лос Анджелис.

View this post on Instagram

on

Фокусът им е върху дъщеря им Тру и те тримата не спират да се забавляват заедно. А Клои наистина вярва, че нещата ще продължат да бъдат чудесни, дори след като Тристан се върне на работа.

Що се отнася до бъдещето им, вече се говори за още едно дете. „Те определено планират бъдещето си заедно и нямат търпение да имат още едно бебе. Тру ще бъде страхотна кака“, споделя източникът.