Доста противоречиви са реакциите към очакваното трето дете в семейството на Клеър Дейнс. Наскоро 43-годишната носителка на Златен глобус, обяви, че заедно със съпруга си Хю Денси ще посрещнат своя нов наследник.

Златен глобус, бременни актриса, необичайни костюми - модните тенденции на тазгодишната церемония

3 модни урока от червения килим на Златен глобус

Костюмите са на почит

Докато двамата родители са толкова щастливи от случващото се, то съвсем не може да се каже същото за двете деца на двойката. И ако 10-годишният Сайръс, се е "примирил някак с това", по думите на самата Дейнс, то 4-годишният Роуан е "категорично против" да има нов член в семейството.

Това разказа актрисата по време на участието си в американското вечерно предаване The Tonight Show с Джими Фалън.

Снимка 604370

Източник: GettyImages

"Роуан е свикнал да бъде най-малкият сред нас, така че, той има най-много какво да губи", сподели със смях Клеър и продължи: "Дори директно ми каза: "Не ми харесва това, мамо. Обичам си спокойствието." Заяви и, че му се иска, когато бебето излезе от корема ми, директно да го дадем на семейство, което няма бебе... защото нашето няма нужда от повече."

"Така че, да, той никак не е развълнуван", заключи Дейнс и допълва, че му е обяснила, че когато бебето се появи, то ще бъде "доста глупаво", няма да знае много и ще има нужда от помощ и обучение от страна на малкия си брат. "Това се стори интересно за Роуан, така че сега той е малко по-оптимистично настроен", допълни още Клеър.

Принцеса Йожени, Джак Бруксбанк и новината за втората бременност на дъщерята на принц Андрю

Изненадваща новина за английското кралско семейство

Идва от принцеса Йожени

Звездата от "Флейшман е в беда" сподели и, че смята очакваното дете да е последното за нея и 47-годишния Денси. "Със сигурност тази бременност не беше планирана, беше абсолютна изненада", признава актрисата.

Клеър и Хю се ожениха през 2009 г., след като се запознаха на снимачната площадка на филма "Вечер" от 2007 г., пропомня People.